Digibank Plus

2022-05-18 SIGMA 50814 (1)

Kompas start in februari 2023 met Digibank Plus, een digibank in Oost-Vlaanderen waar mensen met een beperking terecht kunnen met hun digitale vragen. In Digibank Plus kan je een digitaal toestel gebruiken of lenen, vormingen over digitale thema’s volgen en hulp krijgen over bijvoorbeeld het gebruik van een smartphone of apps. Ook zonder basiskennis kan je bij ons terecht! 

Welkom op Dag van de Zorg!

Er is leven in blok 7 (36 van 42)

Op zondag 19 maart is het Dag van de Zorg. Wij doen mee!
Je kan ons bezoeken op de hoofdsite in Wondelgem en mee fietsen langs verschillende werkprojecten. Welkom!

3 nieuwe woonsites

nick-fewings-1SsUquHPNT8-unsplash (1)

Sinds 18/11/22 heeft Kompas er 3 nieuwe woonsites bij: in Merelbeke, Gontrode en Astene. Er is in die regio ook een bijkomend aanbod op vlak van dagbesteding en mobiele ondersteuning aan huis.  

Jaarverslag 2021

2021-07-07 Kompas Shoot 5818-min

In 2021 werden we nog verder uitgedaagd door Corona… We werden dus nog creatiever en ondernemender! Cliënten, medewerkers, vrijwilligers en netwerk maakten er samen een wijs jaar van. Hoe dat eruit zag, kan je hieronder zien.

Open plaatsen op site Omega

002 Omega (1)

We hebben een aantal open plaatsen in het dagcentrum Omega in Wetteren. Je kan er aansluiten op heel wat activiteiten: kookatelier, creatief atelier, de karwei-groep of deelnemen aan muziek, dans, sport, yoga en de redactie van de Omegazet. De site ligt aan de rand van Wetteren, vlakbij de Schelde, ideaal om te genieten van de […]

Open plaats op site Zandeken

zandeken

We zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot (man/vrouw) in Zandeken. Deze site ligt in een gezellige villawijk in Mariakerke en het centrum van Gent is eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer. Je woont er op een site met 25 andere bewoners. Je hebt een eigen individuele kamer die je kan inrichten zoals je zelf wenst. Er is 24u/24u ondersteuning, je […]

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.