Kompas kiest voor samenwerking en vernieuwing.

ONZE LAATSTE NIEUWE PROJECTEN

Digibank Plus

2022-05-18 SIGMA 50814 (1)

Kompas start in februari 2023 met Digibank Plus, een digibank in Oost-Vlaanderen waar mensen met een beperking terecht kunnen met hun digitale vragen. In Digibank Plus kan je een digitaal toestel gebruiken of lenen, vormingen over digitale thema’s volgen en hulp krijgen over bijvoorbeeld het gebruik van een smartphone of apps. Ook zonder basiskennis kan je bij ons terecht! 

De Fikserij

De_Fikserij-min

Handen uit de mouwen, aan de slag! In dit nieuw semi-industrieel atelier van vzw Kompas werken mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in opdracht van een aantal bedrijven in de textiel- en plantensector.

Bar Baudelo

zithoek

Na PietersBar en Villa Ooievaar, startten we een 3e horecazaak op! Sinds augustus baat vzw Kompas het museumcafé van het Gentse Industriemuseum uit. Ook hier blijven we het concept “sociaal en lokaal” trouw.

Wijs Gemaakt

WG pakketje

Wijs Gemaakt is een webshop voor producten gemaakt in sociale ondernemingen. De verpakking, verzending en administratieve verwerking gebeurt in Kompas, maar we verkopen producten van verschillende wijze ondernemingen in Gent.

Villa Ooievaar

Team Villa Ooievaar

We serveren je Villa Ooievaar!

In Villa Ooievaar kan je terecht voor een betaalbare maaltijd, ontmoetingsactiviteiten, vergader- en feestfaciliteit en dit alles in een prachtig groen kader. Net als in de PietersBar focussen we opnieuw op sociale en lokale producten.

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.