Ook jij kan onze werking mee vorm geven door ons te steunen.
Zo kunnen we net dat ietsje meer aanbieden.
Wist je dat giften aan Kompas fiscaal aftrekbaar zijn? Je krijgt een belastingsvermindering van 45% op elke gift vanaf €40. Als je dus €40 schenkt, krijg je daar €18 euro van terug. Schenk je €100, dan krijg je daar €45 van terug.

Help jij ons aan een tent voor relaxatie?

FB oproep 1

Op de site De Wal willen we samen met de bewoners een plek voor ontspanning en relaxatie opzetten. We willen hiervoor graag een tent aankopen, die we dan zelf gezellig gaan inrichten. Help jij ons snel verder? Dat kan via een vrije schenking, maar ook door de aankoop van heerlijke koekjes!

Kompas steunen via overschrijving

219981766_377960827081821_318354618583676337_n

Je kan een schenking doen op het rekeningnummer BE82 4414 6339 0168.
Je kan Kompas opnemen in jouw nalatenschap. Hiervoor neem je contact op met de algemeen directeur. Ook je notaris kan je informeren.
Je kan zelf ook voorstellen doen.

Schenk een vrijetijdsactiviteit

OZ sport

Iedereen heeft nood aan een dagje op uitstap of aan vakantie, maar helaas heeft niet iedereen hier voldoende budget voor… Met een schenking voor een vrijetijdsactiviteit zorg jij voor meer Leutig Leven!

Gerealiseerd door jullie steun

Duofietsen

duofiets

We hebben nu op elke woonsite een elektrische duofiets. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van beweging in de gezonde buitenlucht. Op mooie dagen zullen de fietsen zeker van pas komen. En op minder mooie dagen doen we goeie regenkledij aan om toch rond te rijden.

Veloplus

MV grondel-rietvoorn 1

De Veloplus is een fiets waar je een rolstoel op kan plaatsen. Zo kan een begeleider fietsen met een cliënt in een rolstoel en heb je altijd de rolstoel bij voor een pauze tussen het fietsen door. Met deze fiets geraken we een stuk verder dan gewoon te voet.

Cradle

20210528_091425 (2)

Een crdl (lees: cradle of wieg) is een interactief borginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid/muziek. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie. www.crdlt.com

Akoestische stoel

Els in akoestische stoel 2

De Cocoon is een akoestische stoel. In zo’n stoel kunnen bewoners zich afzonderen binnen de leefgroep en tot rust komen. De eerste stoel werd in gebruik genomen op de site Moervaart.

Tovertafel

tovertafel 2

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert. De spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.   www.tovertafel.nl

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.